top of page
  • Kundportal
  • LinkedIn
  • Instagram
Color logo - no background.png

Digital kölista

Kunder kan enkelt anmäla intresse för lediga parkeringsplatser via en digital kölista på vår och er webbsida.

Läs mer

Digitala nycklar

Denna tjänst ger era användare smidig tillgång till garaget samtidigt som administrationen minskar. Avtalsinnehavare kan enkelt dela nyckel med BankID.

Läs mer

Automatiserad avisering

Aviseringen, inklusive fakturor, matchning och påminnelser, är automatiserad och anpassad efter aktuella avtal. Dessutom kan användarna välja det betalningsalternativ som passar dem bäst.

Läs mer

Data & statistik

Systemet ger en komplett överblick över era parkeringstillgångar, kunddata och statistik, vilket möjliggör optimering av hela parkeringsverksamheten.

Läs mer

Avtalssignering med Bank-ID

Med Bank-ID blir avtalssignering snabb, smidig och säker för alla inblandade.

Läs mer

Direkt kommunikation med pushnotiser

Med direkt kommunikation via notiser i appen blir det enkelt att kommunicera med era hyresgöster och parkeringsanvändare, till exempel vid tillfällen som en städdag.

Läs mer

Effektiv avtalshantering

Vi har fullständigt kontroll över avtal och kan enkelt genomföra uppdateringar flr enskilda p-platser eller för hela anläggnignar. När en uppdaterings utförs får parkören en notis i appen.

Läs mer

Smidig köhantering

Systemet matchar lediga platser med intresseanmälningar för en smidig och effektiv uthyrning av parkeringsplatser.

Läs mer
Image by Justin Clark

Uthyrning och kölistor

Nedan hittar du den förening eller adress du tillhör och vill administrera parkeringen genom. När du valt rätt portal kommer en extern sida att öppnas i din webbläsare och du loggar därefter enkelt in med ditt BankID.

Upplever du problem med något så är du välkommen att ringa in till vår kundservice 09.00-16.00 helgfria vardagar på 0770 - 17 55 00.

Parkeringsförvaltning

Vi erbjuder våra kunder en lätt integrerad digital plattform, där parkörer enkelt kan hantera sina parkerings ärenden.

Detta omfattar bland annat digitala kösystem, avtal, nycklar till parkeringsgarage och fakturaflöden samt integration till el-bilsladdning. 

 

Vårt parkeringsförvaltningssystem hjälper oss att utnyttja outnyttjade parkeringsplatser effektivt, vilket minimerar behovet av att etablera nya platser. Vi optimerar användningen av ytan och minskar trycket på parkerings anläggningen. 

Growth
Image by Alessandro Bianchi

Hur gör vi?

Vi använder data och analys i realtid för att se till att din nya parkeringsplats är optimerad samt se beläggningsgraden i din parkering.

Vår metod att analysera parkeringsytor med hjälp av data resulterar till en  blomstrande mobilitets nav. Detta gör så att vi kan tillhandahålla ytterligare tjänster som (e-) cykeldelning, EV-laddning, el-bilspool eller paketupphämtning som kan vara till en fördel för din fastighet eller samfällighetsförening.

Allt för att hålla din parkeringsanläggning i rörelse. 
About & Subscribe

Kolding 1

Här kan ni ställa er i en kölista på Kolding 1. Området har parkeringsgarage, tillstånds- och förhyrda parkeringsplatser.

arvinge-bostadsomrade.jpg

Kolding 2

Här kan ni ställa er i en kölista på Kolding 2. Området har parkeringsgarage, tillstånd- och förhyrda parkeringsplatser.

arvinge-bostader2.jpg
Kölista
Mjölnarbacken.jpg

Vikingen SFF

Samfällighetsföreningen finns på Mjölnerbacken i Rissne. Området har parkeringsgarage och förhyrda parkeringsplatser. 

XT301907.jpg

Kundportal

Genom vår lätt integrerade kundportal kan ni enkelt och smidigt administrera era parkeringsärenden.

Vill du ansluta dig till oss?

Om ni har en fastighet eller en bostadsrättsförening som ni vill ansluta till våra digitala tjänster så behöver ni endast att höra av er så bokar vi in en kostnadsfri konsultation. 

Våra digitala tjänster som omfattas av bland annat kösystem, uthyrning, nycklar och mycket mer är bland marknadens bästa lösning.
Business Handshake
bottom of page