top of page
  • Kundportal
  • LinkedIn
  • Instagram
Color logo - no background.png
Gradient_strip_f_edited_edited_edited.png

Ja, jag är nyfiken och vill bli kontaktad!

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig så snart vi kan!

Nyfiken
About & Subscribe
Image by krakenimages

Dags att byta parkeringsleverantör?

Här har vi samlat en hel del tankar för er som söker ett parkeringsbolag att samarbeta med för olika parkeringslösningar.

Vi hjälper er med hela parkeringslösningen. För dig som har en existerande parkeringsyta eller ska bygga en anläggning kan det vara på sin plats att fundera över nedan saker eller låta oss göra det tillsammans med er.
Välj

Varför samarbeta med Sverige Parkering?

Varför
XT301901.jpg

Kom igång

När de fysiska och tekniska installationerna är klara behövs det administrativa tillses för en levande verksamhet. Se till så att välfungerande rutiner för service och väsentliga tjänster finns till ert förfogande.  ​

För optimal avkastning bör tariffer ses över med avgiftsstrukturer och för vilka tidsintervaller de skall gälla. Hur vill vi att kunderna ska betala för sin parkering, eller, hur får kunderna en smidig och enkel transaktion? 

Vi får heller inte glömma bort essentiella saker som juridisk skyltning, hur den ska se ut för att vara kundorienterad och korrekt i balans med eventuell kommersiell skyltning. Marknadsföring av anläggning är ofta försummat och går hand i hand med profilering av tjänster samt produkter. 

XT301901.jpg

Kundservice

Vi ser att hjärtat i verksamheten är en egen svensk kundtjänst med snabba svarstider och korta beslutsvägar samt med god kännedom om samtliga uppdrag. 

För att hålla ned kostnader och välja ett mer miljömedvetet val så har vi funnit ett utmärkt tillvägagångssätt med att digitalisera uthyrning och administration av parkeringsplatser. 

XT301901.jpg

Linjemålning

Uppfräschning av befintliga parkeringsytor och linjemålning kan göras relativt billigt idag med standardmaterial. Inför linjemålning behöver någon form av renhållning genomföras, oftast maskinell torrsopning och/eller skurning med skräpplockning, för bästa möjliga resultat.

 

De är även viktigt för anläggningens och kundernas välbefinnande att ordna med regelbunden tillsyn samt åtgärd för renlighet. Vi rekommenderar miljövänliga alternativ vid val av material. 

XT301901.jpg

Status och rapportering

Rapporter om anläggningens välbefinnande eller annan status levereras i digital form för kortare ledtider kring informationshantering parter emellan. 

Det kan gälla skick på utvalda delar i fastigheten eller såsom kommersiella skyltar vi kan designa, installera, byta ut och fräscha upp. 

XT301901.jpg

Helhetslösningar

Utöver den traditionsenliga parkeringsförvaltningen finns det senaste inom teknik tillgänglig för er såsom kameraparkering, bomsystem, betalautomater, laddlösningar och digital administration. 

Vid evenemang kan trafikvärdar tillgodoses för smidigt trafikflöde eller hantera mobil teknik i form av tillfälliga betalalternativ och trafikstyrning.  

bottom of page