top of page
  • Kundportal
  • LinkedIn
  • Instagram
Color logo - no background.png
About & Subscribe
54740548_padded_logo.png

Sverige Parkering strävar alltid efter att vara ett prestigelöst oberoende bolag vilket innebär att vi samarbetar med både svenska och internationella företag.

 

Sedan 2005 har vi skapat ett brett nätverk med olika partner samt leverantörer, som med ett smidigt och snabbt samarbete levererar önskade hyresgästanpassningar.

 

För oss är kunden alltid i fokus och tillsammans skräddarsyr vi enkla och ekonomiskt hållbara lösningar. Vi arbetar med både privata och kommersiella fastigheter.

Ni får även ta del av det senaste inom marknaden såsom tjänster, lösningar och produkter.

 

Vi har snabba ledtider och korta beslutsvägar vilket medger flexibilitet och möjlighet till att ställa om snabbare.

XT301998.jpg

Varför välja oss?

Varför ska ni just välja Sverige Parkering som leverantör?

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra er nöjda med vårt personliga proaktiva engagemang.

Hjärtat i verksamheten

Hjärtat i verksamheten är vår egna svenska kundtjänst.

Resultat

Våra kunder har åtnjutit tydliga resultatförbättringar inom loppet av 1-6 månader efter avtalsstart.

Parking Lot

Varför Sverige Parkering

Vi utmanar dagens parkeringsbolag och de affärsmodeller de bedriver genom att fokusera på samt utgå ifrån era faktiska behov med kundnära relationer i alla led.

 

Parkering är det första och sista era parkörer ser. Ett gott intryck är väldigt viktigt.
Ni kan göra något åt saken, kontakta oss så hjälper vi er. Garanterad uppstart inom 14 dagar!

 

Parkering är en färskvara som ständigt behöver utvecklas och förändras för att tillgodose intressenters och användares behov. Våra snabba ledtider och korta beslutsvägar medger en effektivare utveckling av er anläggning.

Varför
Välj
Parking Lot

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra er nöjda med vårt personliga proaktiva engagemang och med digitalisering av parkeringslösningar kan vi snabbt ställa om tjänster eller produkter anpassade till er anläggning.

 

En välfungerande parkering ökar NKI vilket i sin tur ökar omsättning och er inkomstkälla. Flertalet fastighetsägare går miste om en möjlig värdeökning av sin fastighet då de oftast sitter fast med långa avtal som av gammal hävd är till parkeringsbolagens fördel.

Vårt uppdrag
Parking Lot

Hjärtat i verksamheten

Hjärtat i verksamheten är vår egna svenska kundtjänst. All personal har mycket god kunskap om samtliga anläggningar och kunder.

 

Vi garanterar alltid snabb, kompetent och personlig service till våra kunder. Vår egna jour för felparkerade bilar är alltid öppen.

Hjärtat
Parking Lot

Resultat

I samband med övertagande efter några av Sveriges och Europas största parkeringsoperatörer har våra kunder åtnjutit tydliga resultatförbättringar inom loppet av 1-6 månader efter avtalsstart.

Detta utan att vi för delen varit billigare, istället är det vår arbetsmetodik med t.ex. närvaro, servicegrad, marknadsföring, kvalité och digital uthyrning med digitala nycklar samt automatiserad digital kölista som medgett klara förbättringar både i NKI och uppsatta KPI:er.

Resultat
bottom of page