top of page
  • Kundportal
  • LinkedIn
  • Instagram
Color logo - no background.png
About & Subscribe

Kolding 1

Här kan ni ställa er i en kölista på Kolding 1. Området har parkeringsgarage, tillstånds- och förhyrda parkeringsplatser.

arvinge-bostadsomrade.jpg

Kolding 2

Här kan ni ställa er i en kölista på Kolding 2. Området har parkeringsgarage, tillstånd- och förhyrda parkeringsplatser.

arvinge-bostader2.jpg
Kölista
Mjölnarbacken.jpg

Vikingen SFF

Samfällighetsföreningen finns på Mjölnerbacken i Rissne. Området har parkeringsgarage och förhyrda parkeringsplatser. 

XT301907.jpg

Kundportal

Genom vår lätt integrerade kundportal kan ni enkelt och smidigt administrera era parkeringsärenden.

Image by Alessandro Bianchi

Hur gör vi?

Vi använder data och analys i realtid för att se till att din nya parkeringsplats är optimerad samt se beläggningsgraden i din parkering.

Vår metod att analysera parkeringsytor med hjälp av data resulterar till en  blomstrande mobilitets nav. Detta gör så att vi kan tillhandahålla ytterligare tjänster som (e-) cykeldelning, EV-laddning, el-bilspool eller paketupphämtning som kan vara till en fördel för din fastighet eller samfällighetsförening.

Allt för att hålla din parkeringsanläggning i rörelse. 
Image by Justin Clark

Uthyrning och kölistor

Nedan hittar du den förening eller adress du tillhör och vill administrera parkeringen genom. När du valt rätt portal kommer en extern sida att öppnas i din webbläsare och du loggar därefter enkelt in med ditt BankID.

Upplever du problem med något så är du välkommen att ringa in till vår kundservice 09.00-16.00 helgfria vardagar på 0770 - 17 55 00.

Parkeringsförvaltning

Vi erbjuder våra kunder en lätt integrerad digital plattform, där parkörer enkelt kan hantera sina parkerings ärenden.

Detta omfattar bland annat digitala kösystem, avtal, nycklar till parkeringsgarage och fakturaflöden samt integration till el-bilsladdning. 

 

Vårt parkeringsförvaltningssystem hjälper oss att utnyttja outnyttjade parkeringsplatser effektivt, vilket minimerar behovet av att etablera nya platser. Vi optimerar användningen av ytan och minskar trycket på parkerings anläggningen. 

Growth
bottom of page